Webbplatsens överlägg

Livet

Jag har nog alltid varit lite glömsk, eller tankspridd kanske man ska säga. Men nu under senare tiden så har det blivit mer och mer. Jag kan glömma allt från att skruva på ett tanklock när jag tankat till att glömma av att åka och handla. Och det är något jag stör mig på, jag kan inte riktigt hitta vad det beror på.

Något annat jag även har upptäckt är att jag har blivit en bitterfitta och jag stör mig på små saker hela tiden. Jag saknar att vara den där goa glada killen som inte hade några större bekymmer i livet och tog allt med en klackspark. Och jag har ingen aning om hur jag ska hitta dit igen.

Bör jag kanske äta bättre? Dricka mer vatten? Lära mig mer om mina diagnoser? Prata ut om livet med en psykolog? Jag har ingen aning. Men en början är att ta ett steg tillbaka och titta på livet i ett nytt perspektiv. Man behöver inte alltid gå på samma stig för att alla andra har gjort det, ibland behöver man gå bredvid stigen för att upptäcka nya saker längs vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upphovsrätt © 2024 Asp Media. Alla rättigheter förbehållna. | Chique Photography av Catch Themes