Webbplatsens överlägg

Ny era

Kände att det var dags att ta tag i livet igen och försöka få lite inspiration efter en väldig lång dipp i livet. För att göra en lång historia kort så har jag under förra året haft en riktigt dipp i livet där jag känt mig värdelös och inget jag har gjort har vart bra. Detta trots att jag haft ett väldigt bra jobb och många goa vänner!

Men nu känner jag äntligen att jag är på väg upp mot toppen igen och kände att jag behövde göra en stor förändring i livet. Under ett par dagar nu så har jag suttit med en kopp te i ena näven och gjort om min hemsida totalt. Det jag tänkte göra nytt för detta året är att jag dels ska ha en liten ”blogg” där jag tänker skriva ut mina tankar och alla äventyr jag är med om. Jag kommer nog satsa på www.roadrage.wtf, men där skriver jag bara om motorelaterade saker.

Men jag vill ändå dela med mig av livet och känner inte riktigt att verken instagram eller facebook inte riktigt ger något, så därför tänker jag använda min hemsida mer. Här kommer jag även publicera lite gallerier med bilder från olika event jag är iväg på.

Väl mött så ses vi ute på livets äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upphovsrätt © 2024 Asp Media. Alla rättigheter förbehållna. | Chique Photography av Catch Themes