Vad kostar en bild? Det är en fråga jag får många gånger. Är det en bild som jag redan tagit så är det enkelt då kostar den vad du känner att den är värd för dig.

Men vill du däremot att jag ska komma och dokumentera dig så är priset högre, för då kostar det ju mig att ta mig till er och sen tar det tid, det är inte bara att fota på plats utan sen ska jag även gå igenom och sortera ut de bilder som blir bäst.

Men för att ni ska få ett hum så har jag satt ihop ett par paket:

Annonsfoto

Perfekt för dig som går i tankarna på att sälja din bil och vill att den ska stå ut bland alla andra annonser. Du får 10-15 bilder på utsidan, insidan & motorutrymme som är färdiga att lägga upp.
Pris:

500:- + 18:-/mil


Poträttfoto

När du söker sponsorer är det viktigt att se professionell ut, och det är inte alltid lätt ta den perfekta bilden för det själv. Vi hjälper dig gärna med att ta en bra bild på dig, eller varför inte hela teamet när vi ändå håller på?

Pris:

200:-/person + 18:-/mil


Social Media

Sociala medier är idag ett väldigt viktigt i degens samhälle för att marknadsföra sig. Och det får kosta för bra bilder. Behöver du lite nya bilder till din sociala medier när du skruvar eller liknande? Det är klart att jag löser det.

300:-/h + 18:-/mil